אודות

טיב ביתי

מי אנחנו

קייטרינג "טיב ביתי " של קיבוץ טירת צבי הינו בעל וותק ומוניטין של 30 שנה בתחום ההסעדה ונחשב למוביל בעמק המעיינות.
אנו מאמינים ביצירת מערכת יחסים ושותפות מיוחדת עם לקוחותינו, המבוססת על אמון הדדי,
שקיפות ושיתוף פעולה תוך שימת דגש על איכות, מתן מענה ופתרונות מהירים בהתאם לנדרש.

תחומי הפעילות שלנו
ארוחות לילדים- גנים, מוסדות חינוך,
הסעדה לחדרי אוכל במפעלים, קיבוצים, ארוחות לארוח הכפרי, הפקת חתונות, אירועי חברה ואירועי שטח.

שירות
אנו מעניקים שירות אישי, ייעוץ וליווי לכל לקוח, מענה מקצועי זמין ויעיל.
לרשות הלקוחות המוסדיים עומדים מנהלי לקוח האחראים לתפעול השוטף, וקשובים לתת מענה לכל בקשה.

בקרת איכות
אנו מאמינים במתן שירות איכותי ומקצועי ללא פשרות.
מבקרת האיכות מקיימת הדרכות לצוותים עוסקת בליווי מקצועי והטמעת תהליכי עבודה
בכלל המחלקות מקבלת המוצר הגולמי מהספק ועד להגשת המנה ללקוח.
תהליך הבטחת האיכות כולל שיטות, כלים ואמצעים ייחודיים המלווים את תהליכי העבודה לכל אורך
שלביו ועפ"י דרישות תקנות משרד הבריאות, דרישות תקנים ישראלים ונהלי החברה.
חברתנו מפוקחת באופן שנתי ותדיר ע"י משרד הבריאות, ומבדקים חיצוניים הנערכים ע"י מכון לבקרה ואיכות.

אנו מיישמים את מערכת ניהול האיכות המחמירה על פי דרישות תקן ת"י 2015:9001 ISO
ובמטבחים מרכזיים מערכת בטיחות מוצר HACCP /ת"י 2018:22000 ISO .

כשרות
בטיב ביתי משגיח כשרות צמוד.
הכשרות מהדרין רבנות.

הנהלת החברה
יהודית סלע – מנכ"לית.
זיו עבדי – רכש, תפעול ומשגיח כשרות.
שירן משה – הנהלת חשבונות.
ריקי אזולאי – טכנולוגית מזון, אבטחת איכות.
יעקב לוי – שף ומנהל המטבח.

נשמח להכיר ולשתף פעולה